About Me

Min bilder
Ida
Är en tjej i sina bästa år som älskar hästar, speciellt min egna. Så mig hittar du i stallet där jag tillbringar de flesta timmarna på dyngnet. Skulle heller inte klara mig utan min tvillingsyster som är den finaste människan på jorden.
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Använder Blogger.
söndag 30 augusti 2009
Imorgon ger jag mig iväg upp till Tenhult igen, för på tisdag börjar skolan igen. Kommer bli roligt att börja igen och självklart träffa alla goa vänner igen. Älskar er! Har packat i princip allt nu med så det är skönt. Tänkte att nu ska jag inte packa ner allt i sista sekunden som jag brukar, för det leder alltid till att jag glömmer något hemma. Tror och hoppas på att det kommer bli ett bra sista år, med intressanta ämnen, och bra praktik platser. Måste bara komma på vad jag ska göra för examinations arbete också, har ingen aning om vad jag ska hitta på, vilket stressar upp mig en aning. Men som den optimist jag är så tro jag på att även detta kommer att lösa sig och bli bra.

När det gäller sommaren 09 har den varit mycket rolig, har hunnit med en del skojiga saker som att umgås med vännerna, bada i havet, gå på Sävsjö Festivalen, Way Out West och Falsterbo Horse Show mm. Självklart har jag också ridit en massa i sommar, vilket gör sommaren ännu ett strå vassare.

/Ida
fredag 21 augusti 2009
Idag har jag varit och klippt mig, blev nöjd även om jag inte gjorde något speciellt. Bara klippt bort allt slitet hår och tunnat ut min tjocka kalufs. Gjorde samtidigt min första tur ensam i bilen. Kändes lite konstigt och ovant, i början tänkte jag att får jag verkligen köra själv. Har nog inte fattat helt än att jag har mitt körkort kanske.

Var hos Elin idag också. Hon hade bjudit mig, syrran och Micka på fika. Hallon paj och vanilj visp, mmm va gott det var.

Imon blir det att fest i Värnamo med töserna, kommer nog bli kul, synd att Bella inte kunde följa med bara.

/Ida
torsdag 20 augusti 2009
Idag fick jag mitt efterlängtade körkort. Fan vad grym jag är!
Så nu känner jag mig ännu mer vuxen och fri.

/Ida
tisdag 18 augusti 2009
Favorit låtarna just nu är två stycken som jag inte kan få nog av.

Patrick Wolf - Hard times
Barbara Randolph - I got a feeling

/Ida
måndag 17 augusti 2009

I helgen var jag och syster Elin i Göteborg på Way Out West! Vi hade super bra helg.
Fredagen bestod av de flesta banden vi ville se bla. Glasvegas, Robyn och Antony & the Johnsons med Götebogs symfoniorkester var alla mycket bra.
På lördags kvällen var det dags att se festivalens höjdpunkt, enligt mig, Lily Allen. För att komma så långt fram som möjligt ställde vi oss vi senen en och en halv timme innan hon skulle börja spelningen, vilket skulle visa sig var en bra ide, för vi var ca. 3 m från stakete. Hon var grymt bra!
Upptäckte tidigare på lördagen att Patric Wolf är bättre än vad jag trodde. Fick lite flach backs på Tjenare Kungen och 80- talet med take på hans uppträdande med en liten halv stripp på sluten... men han var bra.

Vi han även gå på stan, och självklart gick vi in på Monki, där vi köpte oss var sitt hårband och tröja. Vi slutade helgen i Götet med en bägare med två kulor glas på Lejonet & Björnen, mmm "glassigt" verre...

/Ida
lördag 8 augusti 2009
Igår kväll var jag hemma hos Elin. Micka var med också. Vi åt pizza och godis och satt och snacka på en hennes ute plats. Syrran var också med. Vi har alltid så kul, och självklart får syrran och jag dom andra att skratta som vanligt. Men det är väl det jag är bra på, att vara glad och få vännerna att skartta... tycker om glade människor.

Förövrigt trivs jag mycket bra i detta sommarväder som vi har nu, nice!

/Ida
onsdag 5 augusti 2009
Idag har syster, Elin och jag varit vid havet i Varberg. Det var lite kallt i vattnet och det blåste lite lätt, men ändå stekande sol. Eftersom jag vet att jag har lätt för att bränna mig så tog jag med mig sol kräm och smörjde in mig flera gånger, ändå lyckas jag glömma en kroppsdel som baklår. Så nu bränner det lite när man sitter ner. Det är så typiskt mig, att jag alltid ska lyckas. Blir så trött på mig själv så jag vet inte vad jag jag ska göra av mig själv. Att jag aldrig lär mig...

Hade i alla fall en mycket trevlig dag!

/Ida
söndag 2 augusti 2009
I helgen var det Sävsjö festivalen som gällde. Jag gick både fredagen och lördagen och hade en toppen helg. På fredagen var det förfest hos Axel som gällde och sen ner till festivalen, där vi tillbringade de mesta tiden i öl tältet. Träffade många jag inte sätt på hur länge som helst, vilket var roligt. Lördagen började hemma hos Anna och väl nere på festivalen tittade vi på Florens Valentin och Meledy Club, som skulle vara de stora dragpåstren till festivalen. Stod längst fram på Meledy Club, vilket resulterade i att jag slog i knäna i staketet framför mig några gånger. Så nu har jag ett stort blåbärke på ena knät som är ömt. Men antar att det var värt det, för jag hade mycket roligt! Kan inte säga annat än att det var en lyckad helg.

/Ida