About Me

Min bilder
Ida
Är en tjej i sina bästa år som älskar hästar, speciellt min egna. Så mig hittar du i stallet där jag tillbringar de flesta timmarna på dyngnet. Skulle heller inte klara mig utan min tvillingsyster som är den finaste människan på jorden.
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Använder Blogger.
söndag 10 januari 2010
Nu är jullovet slut, trist tycker jag. Men nu börjar den sista terminen på min utbildning, och det tycker jag är riktigt kul. Har börjat bli lite smått skoltrött som jag nämn tidigare, men med 2 ½ månad praktik kommer denna termin bli mycket rolig. Dess värre är jag inte ett dugg glad för att flytta upp till Tenhult igen. Rummet som jag delar med Emelie i min klass på skolans internat är ALLTID jättekallt, och nu när ingen har bott i rummet på tre veckor kommer det ju vara ännu kallare, gud jag vill inte veta hur kallt det är. Innan snön kom och det bara var kallt hade vi is på insidan fönstret.... Är rätt så sur på skolan att de inte gör något åt saken, vi som har sagt till om det flera gånger men inget händer. Eller de var upp en gång och tittade på det men sen gjorde de inget mer. Och det här ska man betala hyra för, fan glöm att jag gör det längre. Jag pendlar heller tills de fixat det. Jag som redan sitter här förkyld, tänker ju inte bo där i det superkalla rummet och bli ännu mer sjuk.... suck. Så jag drar mig verkligen för att åka upp dit. Har aldrig riktigt trivt där, det är ju tur att man bor med klasskompisarna, finns inte någat annat posetivt där vad jag vet... Pappa ska ju ringa till skolan i hopp om att det ska händ lite, så jag hoppas verkligen att det gör det.

/Ida
söndag 3 januari 2010
Jaha, nu har det blivit ett nytt år då, trevligt kan man tycka. 2010 ska visst vara året då man ska vara lycklig, får köpa det bara för att jag är en optimist.... men visst man får hoppas att det blir ett bra år utan olyckor och annat tråkigt.

Men om man ska sammanfatta år 2009 skulle jag i alla fall göra det med dessa ord, glädje, roliga upptåg, kärlek, svek, sorg och död... ja det är 2009 för mig det, orden talar ju för sig själva så tänker inte gå in närmare på dem... men känns skönt att det är över och ett nytt år har börjat.

För övrigt känns det som jag befinner mig i en bra tid i livet. En vecka kvar på jullovet, som varit det BÄSTA jul lovet på mycket länge. Eftersom jag har fått jobba i stall och även fått möjligheten att ha Pajac där så jag har kunnat träna i ridhus, något som verkligen behövdes.
Jag har bara en termin kvar på min utbildning och halva är praktik, JIPPI!! Känner att skoltröttheten smyger sig på mig, för jag vill verkligen börja jobba... och gärna i stall om det skulle vara möjlig, men you never know.... har ju skaffat mig lite kontakter nu i alla fall...

Vill bara avsluta med att säga att det är fucking jävla kallt ute, -20 grader är inte min favorit temp direkt... men det är fint med all snö, blå himmel och sol ute.

/Ida