About Me

Min bilder
Ida
Är en tjej i sina bästa år som älskar hästar, speciellt min egna. Så mig hittar du i stallet där jag tillbringar de flesta timmarna på dyngnet. Skulle heller inte klara mig utan min tvillingsyster som är den finaste människan på jorden.
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Använder Blogger.
lördag 28 november 2009
Hej då tonårslivet, hej nyvuxenlivet... för idag fyller jag 20 år!!
En mycket efterlängtad dag måste jag säga, nu kan man ju handla på systemet själv också.
Hur som helst började dagen med att mamma, pappa och storebror kom in på morgonen och sjöng för min och syrran och så öppnade vi presenter. Fick så mycket fint så vet inte vad jag ska börja men detta gjorde mig glad: en blå Ipod nano, plånbok, svarta stuprörs byxor, jeans tunika, armband och två olika par örhängen, Paramores nya skiva och sisst men inte minns ett presentkort på att hoppa bungyjump... vilket jag för tillfälligt är LIVRÄDD för att göra. Nu är det ju så att både min storasyster och storebror hoppade bangijump i Australien på sina 20 års dagar och nu är det dags för tvillingsyrran och mig att föra traditionen vidare... fotfarande rädd... Dagen har flutit på som vanligt och nu på kvällen åt vi middag och åt födelsedags tårta. Mycket gott.

Skulle ju igentligen ha en födelsedagsfest med vännerna idag men de flesta var tvungna att jobba så vi skjuter upp det några helger, men fest ska det bli. Det lovar jag!

Dagen har varit hur bra som helst och nu är jag ÄNTLIGEN 2o!

/Ida
torsdag 19 november 2009


R.I.P

Moonstone
"Månen"

1 jan 1987 - 19 nov 2009


/Ida

lördag 14 november 2009
Igår var det min sista praktik dag, vilket kändes tråkigt. Jag har trivts så bra på min praktik denna gång att det har lätt till att jag får jobba där, och jag ska ha vårens praktik där igen. Jag är så glad och nöjd för detta! Som tack för att jag hjälpt dem i tre veckor fick jag godis och löste med After Eight, det var snällt. Känns lite tråkigt att komma tillbaka till skolan igen, må så bra med att gå upp på morgonen åka till praktik platsen som ligger 5 min med bil hemifrån. Mycket smidigt. Men självklart ska det bli kul att träffa alla vännerna igen. Längtar till vårterminen med 11 veckors praktik. Men nog med positiv feeling tyvärr, dags för negativa...


Igår blev min ponny sjuk, han ville inte äta. Han har inte gjort det på två dagar, så han är rejält mager, så idag på morgonen ringde jag veterinären som fick komma ut och titta på honom. Jag fick för mig att det skulle kunna vara en släng av kolik eftersom han verkade ha ont i sin mage... men eftersom han har malink melanom och det växer inkar eller tumörer mellan benen på honom och dessa kan också växa inne i kroppen på organen. Är det det som har hänt så måste jag ta bort honom. Veterinären gav honom smärtstillande och dropp som hon också sprutade i B-vitamin i. Tog även blodprov som jag får svaret på måndag. Sen skulle jag ut och gå med honom 5-10 min varje timme så han fick röra på sig, är ju bra om det är magen som spökar. Han verkar ha svarat bra på behandlingen för han började äta smått, så jag hoppas på att det var lite magvärk, kolik han han fått. Vill verkligen inte att han ska försvinna ur mitt liv än... men det känns som han börjar bli bra igen. Samtidigt som veterinären ändå var ute passade jag på att be henne vaccenera hästarna så slog jag två flugor i en smäll. Undrar om det kan ha att göra med att det var fredagen den 13 igår som han blev sjuk, det ska ju var en otursdag säger man... humm...



/Ida