About Me

Min bilder
Ida
Är en tjej i sina bästa år som älskar hästar, speciellt min egna. Så mig hittar du i stallet där jag tillbringar de flesta timmarna på dyngnet. Skulle heller inte klara mig utan min tvillingsyster som är den finaste människan på jorden.
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Använder Blogger.
onsdag 28 juli 2010


Jag ÄLSKAR min PAJAC!!
söndag 18 juli 2010
Det har gått en bra bit in i sommaren och nu var det dags för en liten mini semester. Så syrran, en vän och hennes syster begav sig till Öland för att sola och bada. Vi hade turen att få vackert väder alla tre dagarna som vi var där, det kändes som om man var utomlands med den fina sanden och det klara vattnet, det var dock lite väl långgrunt för min smak.

Vi tältade på en camping som heter Klinta,som vanligt när man tältar blir det så där bastu hett i tältet. Inte minst på morgonen när man vaknar. Jag kommer nog aldrig lära mig att uppskatta den svettiga värmen i ett tält...

Tre dagar på stranden var tillräckligt för mig, eftersom jag har så känslig hud. Man vill ju inte bli rödbränd om kroppen, aj aj på det, som tur är klara de jag mig den här gång och är ganska nöjd med min solbränna. Det har varit tre super sköna dagar med tre underbara personer, tack för det.

Jag redo för ett dopp i det blå



Bild tagen från mina flipp-flopps synvinkel



Min skugga i saltvattnet

/Ida