About Me

Min bilder
Ida
Är en tjej i sina bästa år som älskar hästar, speciellt min egna. Så mig hittar du i stallet där jag tillbringar de flesta timmarna på dyngnet. Skulle heller inte klara mig utan min tvillingsyster som är den finaste människan på jorden.
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Använder Blogger.
lördag 12 december 2009

Det börjar nalkas till jul, imon är det redan Lucia. Men dessa dagar innan jul innebär inte "lugna dagar i hängmattan" utan tvärtom. Det ska julstädas och hängas upp stjärnor i fönstren, granen till att ha ute på gården och inne i huset ska huggas, julmaten som köttbullar, julskinkan, lussekatter, pepparkakor, julgodis mm ska lagas/ bakas.... och så till sisst ska man ju oxå köpa alla dessa julklappar. Jag kan inte fatta varför dessa klappar ska vara så jobbiga varje år. Ingen vet var de önskar sig och så tryter ekonomin självklart oxå, i alla fall om man är student... men det brukar ju bli bra till slut i alla fall. Det är ju ändå tanken som räknas...

Idag har jag bakat pepparkakor och självklart ätit deg så jag fått ont i magen, men det hjälps inte när det är så gott. Körde med samma motiv som vanligt, hästar och hjärtan... de är roligast att göra tycker jag.


/Ida