About Me

Min bilder
Ida
Är en tjej i sina bästa år som älskar hästar, speciellt min egna. Så mig hittar du i stallet där jag tillbringar de flesta timmarna på dyngnet. Skulle heller inte klara mig utan min tvillingsyster som är den finaste människan på jorden.
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Använder Blogger.
tisdag 27 oktober 2009


Jaha, nu har det hänt igen, jag har lyckats få nån oförklarlig sak igen. Mitt öga denna gången. Det är svullet, gör ont, är rött och det rinner massa tår vätska från det, läskigt och inte minst jobbigt. Var hos läkaren igår och fick en salva så nu borde det bli bra... hoppas jag. Det komiska i det hela är att jag lyckas få det när praktiken börjar, som om jag inte missade tillräckligt många veckor i våras när jag fick den där jävla körtelfeber. Anyhow, kunde varit värre.

Nu en lite hyllning till min mycket intelligenta tvilling syster. Hon kommer på de mest smart konstiga saker jag själv kan få anstränga mig att komma på. Kommer nu att dela med mig av två av dem saker hon kommit på att "så måste det ju vara".
1. Tips om när det är dags att göra något åt din vikt och kroppsform, "spring upp och ner för en trappa, om magen skumpar mer än brösten är det fan dags att göra något åt saken". (Problemet är bara att det finns ju de med melonbröst och de med små bröst som inte är mer än en planka..., resultatet blir ju väldigt olika...)
2. Veckodagarnas namn, den som kom på att det heter onsdag och torsdag är helt ute och cyklar.
"Det heter ju måndag, tisdag, lill lördag, förfredag, fredag, lördag, söndag".

No comment, ni märker ju själva hur sharp girl she is...

/Ida
torsdag 22 oktober 2009
1. Mjukis byxor
De finns väl inget bättre än att dra på sig ett par mjukis byxor på morgonen när man går upp ur sängen, på kvällen när man kommit hem från jobb/skola eller något annat tillfälle, för de passar till de flesta tillfällen. De sitter inte åt någon stans, utan är hel enkelt mjuka och bekväma.

2. Fleecejacka
Mjuk, härlig och inte minst varm. Passa perfekt en kall dag eller som förstärkning under den tunna jacka eller en väst.

3. Sporttopp
Ok, bh är bättre än inget under tröjan. Men inte ens en bh kan slå sporttoppen med sin sköna passform.


/Ida
tisdag 13 oktober 2009
Idag vaknar jag, och det känns som en helt vanlig tisdagsmorgon. Men ack vad fel jag har, titta ut genom fönstret och det är SNÖ ute. På träden, på marken, överallt. Jag blir helt paff och tänker "hur fan hände det här?". Jag är verkligen inte förberdd på snö nu... suck. Får hoppas att det smälter bort snart även om det snöar mycket just för studen...

/Ida
måndag 5 oktober 2009
Har gått och bliv sjuk nu igen, när var det senast... två veckor sen kanske även om det då bara var en lätt förkylning. Nej, nu får jag fan i mig ta tag i mitt liv och bli frisk! Bli frisk, och sedan tänka på maten och motionera. Får inte fuska med det som jag gjort lite de senaste veckorna.

Har annars varit en mycket trevlig helg med gänget i Melbystrand, med kräftskiva och annat.
Något som vi måste göra om någon gång.

/Ida