About Me

Min bilder
Ida
Är en tjej i sina bästa år som älskar hästar, speciellt min egna. Så mig hittar du i stallet där jag tillbringar de flesta timmarna på dyngnet. Skulle heller inte klara mig utan min tvillingsyster som är den finaste människan på jorden.
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Använder Blogger.
torsdag 24 september 2009
Det är torsdag idag, vilket innebär att veckans skoldagar är över. Har "turen" att bara gå tre dagar i skolan, tisdag, onsdag och torsdag. Var ett tag sedan jag skrev så känner att det är dags att skriva lite igen.
Förra helgen var en kanon helg. På fredagen drog tjejerna och jag ner till Värnamo för att träffa våra nya vänner Johan, Mattias och Linus... mycket trevligt. På lördagen var jag och Linus på bio i Växjö, "Flickan som lekte med elden". En rätt bra film, den får 4 klaffar av mig.

Denna veckan har gått snabbt, precis som alla andra veckor i för sig, men ändå. Har fixat praktik plats denna veckan me, känns alltid lika skönt att få besked att man kan vara på det stället som tänkt sig. Jag ska var i Stall Knävelsby, som ligger mellan Sävsjö och Vetlanda.

Denna helgen kommer mina syskon Johan och Maria hem, så jag ska hämta dom vid tåget i Nässjö imon. Sen blir det att träffa Mikaela och eventuellt de andra brudarna med på lördag. Så även denna helg kommer bli en trevlig helg.

/Ida
tisdag 8 september 2009
Längtar till helgen då jag får komma hem och mysa i soffan och titta på en film. Nybygget på huset är klart nu så det känns riktigt nice. Så det blir att "inviga" det med vännerna i helgen.

/Ida
torsdag 3 september 2009
Nu är första skolveckan på mitt andra och sista år avklarad. Har varit en rolig vecka med mycket information, och roliga lektioner. Idag har vi tex. haft hopplektion, vilket var mycket roligt.
Känns som att detta kommer bli ett mer krävande år, men som den optimist jag är så tror jag på att det kommer bli kanon av det hela. Vi ska lära oss att hålla ridlektioner, kunna bedöma vad som är lämpligt hästmaterial för ridskoleverksamhet och mycket mycket mer. Knepiga saker det där, men ganska så intressant.

Helgen aktivitet blir att åka ner till Malmö, kommer bli nice. Men först imon blir det att åka en sväng till Mikaela på eftermiddagen.

/Ida